Iewan Dew

Sunday, 25 March 2012 | 11:33 | 0 Banyk ckp
Assalamualaikum
  thanks sebab sudi singgah ke Blog iwan. walaupun lama dah tak update. bukan taknak update, cuma taktau nak buat entry apa. banyak act, cuma malas. bukan malas, cuma rasa tak penting. alah alah. 1001 alasan kan. cis cis.

Blog sentiasa berhabuk, 5 hari tak mandi. fuh fuh,
tapi tapi, sentiasa bertukar wajah, uh wajah ke? bertukar baju je. wajah belum lagi. coming soon tunggu duit banyak sikit. skrg masa menabung. ehem ehem. dah seminggu tau iwan tak pergi kantin. bawak bekal dari rumah je setiap hari pergi sekolah. sanggup tau. heeww.

berbalik kepada title iwan tadi. asyik merapu je kerja, sampai lari tajuk, haha.
kenapa saya selalu tukar  template?
nak tau kenapa?
sebab, template2 yang korang  buat semua cantik2 hehe, ceh ayat, macam budak bajet pun ada. haktuih hahahaha

Labels:


Older Post | Newer Post
Profile



Holla, Azrul Izwan is here!
 Tengah Skodeng

Navigations.

Entries About Stuff Links

Tagboard.




December.





Credit.



Template : Aina Hanani
Re-edit : Alya Najwa
Background : Faqihah
Header : Aina-Hanani
Image : We ❤ it
Best view : Google Chrome