Iewan Dew

Sunday, 25 March 2012 | 11:45 | 0 Banyk ckp
Harini ada kelas tambahan. okay, kelas tambahan untuk form 3 dan 5. secara jujurnya, taknak pergi. sebab malas lah of course kan. hahahh. tapi awal awal lagi cikgu dah paksa untuk pergi sebab cikgu nak ajar bab baru. nak buat cemana. pergi je la. subjek sejarah pulak, 2 jam pulak tu. alahai. ingat nak balik, sebab banyak budak kelas balik time subjek sejarah. haha. tapi kesian la kat cikgu sejarah tu. hm. Tsk Tsk.

petang ni nak pergi rumah min, sebab esok kakak dia kawen. alahaii. menyibuk je kan. haha. takpe la, saya kan dah jadi sebahagian dari keluarga dia. ceh ceh. perasan jap. tapu tapi hujan pulak. petang mama nak pergi kedah pulak, ada kenduri rumah sedara balik lepas isyak. nak ikut ke tak ha. his, mcm nak je. nanti balik terus la pergi rumah kawan tu kan, kan tidur situ, esok baru balik. mesti penat. nak iron baju sekolah lagi.

hm. penat weh penat.nasib baik homework tkda kalau tak. memang tak berbuat la homework tu. tangguh lagi, tangguh lagi. Adat budak Sekolah, macam tu la kan.

Cikgu, nak meniru time Exam boleh? haha merepek je :P
kbye!! haha

Labels:


Older Post | Newer Post
Profile



Holla, Azrul Izwan is here!
 Tengah Skodeng

Navigations.

Entries About Stuff Links

Tagboard.




December.





Credit.



Template : Aina Hanani
Re-edit : Alya Najwa
Background : Faqihah
Header : Aina-Hanani
Image : We ❤ it
Best view : Google Chrome