Iewan Dew

Saturday, 17 March 2012 | 19:49 | 0 Banyk ckp
Assalamualaikum...
Apa ni? apa ni? apa ni? apa yg berlaku? hmm, sendiri punya pasal laa ;p HAHA. Act, tgh confuse pilih warna, tema, title utk blog baru. tahu kan? iwan buat blog baru. so, kita perlukan semua itu. *Ceramah jap. Korang mesti tertanya-tanya kan, kenapa iwan buat blog baru , sebabnya blog lme buruk tahap gaban , tk pndai sngt nk edit2 ni ,tu yang burukkan? Mmg pun. Tak lawa langsung. wuuu~ HAHA. 

Haiyoo, apa yg aku merepek ni? eh, eh, esok tittew balik umah dari kg. atoto, sedihh :( rindu kenangan titeworg kat kg, Dialah penyeri hidup iwan, atototo.

Apa-apa pun, iwan nak ucapkan bebanyak terima kasih kepada korang yg sudi follow and baca cerita merepek ini, korang pun hiburkan hati iwan. Thanks korang :')

Labels:


Older Post | Newer Post
Profile



Holla, Azrul Izwan is here!
 Tengah Skodeng

Navigations.

Entries About Stuff Links

Tagboard.




December.





Credit.



Template : Aina Hanani
Re-edit : Alya Najwa
Background : Faqihah
Header : Aina-Hanani
Image : We ❤ it
Best view : Google Chrome