Iewan Dew

Tuesday, 8 May 2012 | 08:24 | 0 Banyk ckp
hallo hallo
Assalamualaikumm...
lme gk eh tk update blog
hehe korg rindu iwan tk ? rindu tk ? ececeyhh tk nk ngaku plkkk, haha
pape jelaa

iwan nk story mory sikittt ,minggu ni iwan ade exammm hari ni hari yg ke 2 examm , exam Bi n Geo .
malam tu punya lah semngt study Bi smpai keliling katil penuh ngn buku...
tp tuan die tidoooo Zzzzzzz.. 

dan bila msuk je klas , korg nk thu tk ? nk ke ? perlu ke ? hmmmm kk shuttt
dpat je kertas soalannn iwan bace doa duluu , puih puihh hehe , buka je kertas soalann fuhhhh
apa yg iwan study semua tk msukkk hahaha

wktu tu exam paper 2 . kene la wat essay , summary.. pening pala otak duk fikirrr...
smpai je section last tu SECTION C , mulaa lahhh dh la msuk plk literature novel form 1..
korng nk tau tk soalan die ape ? nk ke ?

from the novel that you read , give a lesson that bla bla blaaaa...
korng thu iwan jwb apee ?
from the novel that i have read the lesson ish kind , we must be kind to help peoplee
soalan mntk lesson iwan bgi moral value

pi dahh paper 2 BI aku kali ni , orng nk lesson aku pi bgi moral value ..

hahaha k dahh mengarutttt, harap2 cikgu tu jngn gelakkk sorng2 kayy 
babaiii !!!

Older Post | Newer Post
Profile



Holla, Azrul Izwan is here!
 Tengah Skodeng

Navigations.

Entries About Stuff Links

Tagboard.




December.





Credit.



Template : Aina Hanani
Re-edit : Alya Najwa
Background : Faqihah
Header : Aina-Hanani
Image : We ❤ it
Best view : Google Chrome