Iewan Dew

Friday, 8 June 2012 | 12:16 | 0 Banyk ckp
hye hyeee 
lmenyer iwan tk buka blog ni , huhu berhabukkkkkk

ok entry kali ni , nk kongsi sikit psl orng ni



hnsemmmmmm kan !! haha
~ Randy Pangalila ~

ni gmbr die kt pariss shoot citer DALAM HATI ADA TAMAN...
citer melayu tauuu... pengarah die MICHAEL ANG..

haaa korng tngk la citer ni yerr bulan 10 ni klau tk silap , dh ade kt astro ria..mesti best ni.... 

tp yg potong mood npe la berlakon ngn  elfiraa , dulu citer BIAR MIMPI SAMPAI KE BINTANG dh elfira dh , tk kn kali ni ngn el lgi, huhu
whteverlah !! yg [asti , citer ni best !!!!!!!!!!!

k laa mate pun tk layu ni ,huhu tido jommmm..

cuti sklh pun dh nk habis, bru terhegeh2 nk update blog ni.. haha btw korng tk gi cuti2 ke, tngk mcm randy ni smbil shoot , gi cuti2 kt paris ! besttt oww hahah, untung la leh gi luar ngaraa !! iwan tringin gk ! tp fhm2 je lah yer, 

ok dh ! xmau ngarut2 , chiil je okk , happy sikit ! sklh dh nk buka rindu kengkawan tau muahahahaa

babaiii 
Assalamuaalaikum bloggers :D

Older Post | Newer Post
Profile



Holla, Azrul Izwan is here!
 Tengah Skodeng

Navigations.

Entries About Stuff Links

Tagboard.




December.





Credit.



Template : Aina Hanani
Re-edit : Alya Najwa
Background : Faqihah
Header : Aina-Hanani
Image : We ❤ it
Best view : Google Chrome